Zakelijk

Wij leggen ook projectmatig vloeren. In scholen, overheidsgebouwen, winkel- en bedrijfspanden bijvoorbeeld. Ook voor collega-vloerspecialisten verrichten wij regelmatig werkzaamheden.

Als bedrijven, scholen of overheidsinstanties vloerbedekking vervangen, is het belangrijk dat de dagelijkse processen zonder grote verstoring door kunnen gaan. Dat doen wij door een goede voorbereiding, planning en regelmatig overleg met de opdrachtgever Bovendien hanteren we flexibele werktijden. Bij grote projecten kunnen we snel opschalen. Als extra service kunnen wij de ruimtes leeghalen en weer inrichten.

Aan projectvloeren worden hoge eisen gesteld omdat ze plaatselijk vaak extra belast worden. Wij leveren voor de zakelijke markt tapijt, PVC, marmoleum en linoleum vloeren met een hoge slijtvastheid. Door goed onderhoud gaat een vloer jaren langer mee. Ook daarover adviseren wij graag en desgewenst voeren wij het onderhoud aan de vloeren zelf uit.

De vakman inhuren

Woond wordt ook regelmatig ingeschakeld door collega-bedrijven, die vertrouwen hebben in het vakmanschap van Lennart den Dulk. Dat kan in overleg voor enkele uren of voor een langdurig project. Wij werken met eigen professioneel gereedschap. Woond is VOL-VCA gecertificeerd.