Meubels

Lennart den Dulk van Woond had samen met zijn vader een bedrijf waar massief houten meubels geproduceerd werden. Helaas werd Corona Emmeloord in 2008 door een grote brand verwoest. Het vakmanschap is niet verdwenen en Lennart maakt meubels van massief hout voor binnen en voor buiten speciaal voor u op maat.

Een tweede leven voor uw meubels

Gaat u verhuizen en is uw tafel te groot voor de nieuwe woning? Dan kunt u natuurlijk een nieuwe tafel kopen. Maar u kunt ook uw bestaande salon- of eettafel kleiner laten maken. Woond laat kastdeurtjes weer soepel sluiten en zorgt dat deurtjes netjes recht hangen.

Bent u uitgekeken op uw meubels, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? Geef uw meubels dan een compleet nieuw uiterlijk door ze te logen of een nieuwe kleur te geven. Klassieke meubels kunnen we zo een moderne look geven. Ook beschadigingen aan het hout kunnen wij bijna onzichtbaar wegwerken.

Op maat gemaakte tuinmeubels van steigerhout

U kunt ons vertellen hoe uw (tuin)meubilair eruit moet zien. We maken tafels, banken en loungesets speciaal op maat voor uw tuin of terras. Natuurlijk kunt u onze meubels ook binnen gebruiken. Met een jarenlange ervaring in het produceren van massief houten meubelen mag u van ons kwaliteit verwachten.

We maken tafels in verschillende modellen en formaten. Een stoere tafel met blokpoten of dichte zijkanten bijvoorbeeld of wat eleganter met kruispoten. Misschien wilt u wel een gezellige picknicktafel. Wij besteden evenveel aandacht aan een klein bankje voor een zonnig hoekje als aan een royale loungeset waar u comfortabel kunt genieten van een lange zomeravond. We kunnen een buitenkeuken voor u maken of een gezellige bar met barkrukken. Zo wordt uw tuin steeds meer een verlengde van uw woonruimte.