Wat doen wij?

Woond is specialist in het maken en renoveren van massief houten meubels, alle soorten vloeren en traprenovatie. Lennart den Dulk deed bij Corona in Emmeloord jarenlang ervaring op in productie en renovatie van meubels. Helaas werd het bedrijf van Lennart en zijn vader in 2008 door brand getroffen. In 2012 verhuisde Lennart voor de liefde naar Ulft.

Woond werkt in heel Nederland en door de gunstige ligging bij de Duitse grens ook regelmatig bij onze oosterburen. Woond heeft geen showroom en kan daarom voordelig leveren. Wij hebben boeken vol met stalen en komen bij u aan huis om alle mogelijkheden te laten zien. Als meubelmaker heeft Lennart precisie in zijn bloed zitten en dat ziet u terug in zijn werk. Of hij nu meubels maakt, vloeren legt of trappen renoveert.

Vloeren en traprenovatie

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven schakelen Woond in voor vernieuwing van vloeren of traprenovaties. Bij de projecten op scholen, bij overheidsinstanties, winkel- en bedrijfspanden waarvoor Woond werd ingeschakeld, stelden klanten het op prijs dat Lennart rekening houdt met de planning en specifieke wensen van zijn klanten. Een goede voorbereiding en regelmatig overleg zorgen ervoor dat werkzaamheden met zo min mogelijk verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering gepaard gaan. Kwaliteitsproducten en nauwkeurigheid zorgen voor een tevreden klantenkring.

Inhuren als vakman

Woond wordt ook regelmatig ingeschakeld door collega-bedrijven, die vertrouwen hebben in het vakmanschap van Lennart den Dulk. Woond is VOL-VCA gecertificeerd.

Maatwerk past altijd!

Gewoon voor Woond. Deskundig advies, nauwkeurig opmeten, vakkundig monteren en schoon opleveren.